B ezeroaren behar izenatara moldatzen diren lunch eta catering zerbitzu zabala eskaintzen dugu Kafe Antzokian.

Lunch zerbitzuak

1. Lunch tradizionala

KANAPE HOTZAK (2 ale/lagun):

  • Chatka tartaleta
  • Hegaluze tartaleta
  • Sagar konpota ahate mousse-arekin

KANAPE BEROAK (2 ale/lagun):

  • Urdaiazpiko kroketak (2 ale/lagun)
  • Txangurro vol-au-vent donostiarra
  • Txorizoa sagardotan (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
  • Odolostea piper gorriekin (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
  • Txistorra pikilo eta perretxikoekin (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
  • Legatza pla-pla egina pikilo piperrekin (ogi gainean)
  • Bakailaoa berakatz konfitatuekin (ogi gainean)
  • Hegaluzea tomatearekin (ogi gainean)

PASTELTXOAK:

Batzuk (2 ale/lagun)

Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.

SALNEURRIA.: 13 € (BEZ barne).

2. Lunch modernoa

KANAPE HOTZAK (2 ale/lagun):

  • Ezkur urdaiazpikoa
  • Izokin ketu kiribila gaztarekin
  • Hegaluze hostopila oliba beltz patearekin
  • Ahate mousse vol-au-vent-a sagar konpota gainean

KANAPE BEROAK (2 ale/lagun):

  • Makailao delizia frijituak
  • Txangurro vol-au-vent donostiarra
  • Tomate sikatu tarta albahaka lurrinaz
  • Pisto nahaskia onddoekin ogi gainean
  • Ahuntz gazta urtua urdaiazpiko eta perretxikodun ogi gainean

PASTELTXOAK:

Batzuk (2 ale/lagun)

Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.

SALNEURRIA.: 15 € (BEZ barne).

3. Enpresa lunch-a

KANAPE HOTZAK (ale 1/lagun):

  • Urdaiazpikoa
  • Izokin ketua
  • Gazta intxaurrekin
  • Belar finak
  • Kabiarra
  • Foie krema
  • Sobrasada
  • Chatka tartaleta
  • Hegaluze tartaleta
  • Sagar konpota ahate mousse-arekin

KANAPE BEROAK (ale 1/lagun):

  • Bratwurst saltxitxa tartaleta
  • Txangurro vol-au-vent donostiarra
  • Porru tarta
  • Tomate tarta albahakarekin
  • Urdaiazpiko kroketak (2 ale/lagun)

PASTELTXOAK:

Batzuk (2 ale/lagun)

Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.

SALNEURRIA.: 13 € (BEZ barne)

Cocktail & Finger food

1. AUKERA:

Kanape bana ( lagun bakoitzeko).

  • Urdaiazpiko ogi-txigortu gainerrea perretxikoekin.
  • Kroketak
  • Makailao konfitatua piper-muturtxodun eta pil-pil saltsa gainean.
  • Oilasko eta sesamo mini-txitxiburruntzia ziape-saltsa eta eztiarekin.

Errioxako Viña Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.

SALNEURRIA: 10€ lagun bakoitzeko (BEZ-a barne).


2. AUKERA:

Kanape bana ( lagun bakoitzeko).

  • Otarrainxka ogi txigortu gainean eta guakamole-krema lurrintsua.
  • Urdaiazpiko ogi txigortu gainerrea perretxikoekin
  • Izokin-kremaz betetako tutulotxoa.
  • Makailao konfitatua piper-muturtxodun eta pil-pil saltsa gainean.
  • Oilasko eta sesamo mini-txitxiburruntzia ziape-saltsa eta eztiarekin.
  • Urdaiazpiko kroketak.
  • Gazpatxo-txupitoa txangurroarekin.
  •  Patata-spaghettiz bildutako otarrainxka.

Errioxako Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.

SALNEURRIA: 15€ bakoitzeko. (BEZ-a barne)


3. AUKERA:

Bina kanape (lagun bakoitzeko).

  • Foie Vol-au-van-a, sagar-konpota eta mugurdi-malko gainean.
  • Makailaoa pil-pil erara, piper gorrien gainean.
  • Kroketa aukera.
  • Patata-spaghettiz bildutako otarrainxka.
  • Txangurroa, kuiatxo konfitatu erre gainean.
  • Pasteltxoak.

Errioxako Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.

SALNEURRIA: 33 € pertsonako (BEZ-a barne).

Honen antzekoak
Envianos un mensaje

Envianos tu mensaje y trataremos de responderte en cuanto podamos.

Start typing and press Enter to search

restauranteBalenciaga