Gure ordutegia:

Astean zehar 13:30-15:30 da, eta larunbatean 14:00-16:00.

Menua

Eguneko menua asteartetik ostiralera 17,00€ (BEZ barne)

Menu erdia 10,50€ (BEZ barne)

Larunbatetan asteburuko menua 25,00€ (BEZ barne

 *Igande eta astelehenetan jatetxea eta eguneko ostaritza zerbitzuak itxita.

Eguneko menua

Asteartetik ostiralera eguneko menua eta larunbatetan menu berezia.

Menuak ikusi

Eguneko Menuak

Asteartea

Irailak 27, asteartea

“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”

 

Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin

Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta

 

Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición

 

Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta

 

Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan

17,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Plater bat + postrea + kopa bat ardo
Un plato + postre + copa de vino
  10,50€(BEZ barne/IVA incluido)

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros

Asteartea

Irailak 28, asteazkena

“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”

 

Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin

Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta

 

Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición

 

Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta

 

Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan

17,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Plater bat + postrea + kopa bat ardo
Un plato + postre + copa de vino
  10,50€(BEZ barne/IVA incluido)

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros

Asteartea

Irailak 29, osteguna

“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”

 

Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin

Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta

 

Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición

 

Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta

 

Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan

17,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Plater bat + postrea + kopa bat ardo
Un plato + postre + copa de vino
  10,50€(BEZ barne/IVA incluido)

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros

Asteartea

Irailak 30, ostirala

“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”

 

Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin

Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta

 

Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición

 

Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta

 

Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan

17,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Plater bat + postrea + kopa bat ardo
Un plato + postre + copa de vino
  10,50€(BEZ barne/IVA incluido)

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros

Larunbata

Irailak 24, larunbata

“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
  

Otarrainxka eta gulaz barrubetetako ahuakate entsalada lima saltsarekin
Ensalada de aguacate relleno de langostinos y gulas con salsa de lima
Bakailao tinbala pikillo eta arrautzarekin, patata melatu eta errukola olio gainean
Timbal de bacalao con piquillos y huevo sobre patata confitada y aceite de rúcula
Onddo kaneloi gainerrea tomate saltsa eta oliba beltz hauts gainean
Canelón de boletus gratinado sobre salsa de tomate y polvo de aceituna negra
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Entsalada nahasia
Ensalada mixta

 

Azpizuna plantxan hornidurarekin
Solomillo a la plancha con guarnición
Ahate konfita laranja saltsan, tomate chutney eta kale kurruskariarekin
Confit de pato a la naranja con chutney de tomate y kale crujiente
Legatza itsaski saltsa gainean muskuiluekin
Merluza sobre salsa de marisco con mejillones

 

Browniea txokolate zuri gainean
Brownie sobre chocolate blanco
Gazta berria irasagar moussearekin
Queso freco con mousse de membrillo
Sagar strudela arrautza-esne gainean
Strudel de manzana sobre natilla
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta

 

Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan

25,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Haurrentzako menua – Menu infantil 10€ (BEZ barne / IVA incluido)
 

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros

Envianos un mensaje

Envianos tu mensaje y trataremos de responderte en cuanto podamos.

Start typing and press Enter to search