Nuestro horario:
Entre semana: 13:30-15:30
Sábados: 14:00-15:30
Menús del día
Martes, 10 de diciembre
“Sabelak egitean gur-gur, barteko afariak agur”
Gari-zainzuri entsalada gula eta alioli saltsarekin
Ensalada de trigueros con gulas y salsa de aliolí
Alberjinia barazkitxoz barrubetea gazta saltsa gainean
Berenjena rellena de verduritas sobre salsa de queso
Patatak errioxar erara ur irakinetan egindako arrautzarekin
Patatas a la riojana con huevo escalfado
Boletus lasagna gainerrea tomate natural saltsa gainean errukula olioarekin
Lasaña de boletus gratinada sobre salsa de tomate natural y aceite de rúcula
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Txerri masailak saltsan patata gainean oliba hautsarekin
Carrilleras de cerdo en salsa sobre patata y polvo de olivas
Oilaskoa limoi eran, basmati arroza eta barazkiak curry eran
Pollo al limón, arroz basmati y verduras al curry
Barrengorriak jerez erara urdaiazpiko txirbil eta parmesano laskekin
Champiñones al jerez con virutas de jamón y lascas de parmesano
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Turroizko gatzatua
Cuajada de turrón
Kafezko tarta kafe bonboiarekin
Tarta de café con café bombón
Gazta tarta mugurdi siropearekin
Tarta de queso con sirope de frambuesa
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Miercoles, 11 de diciembre
“Sabelak egitean gur-gur, barteko afariak agur”
Gari-zainzuri entsalada gula eta alioli saltsarekin
Ensalada de trigueros con gulas y salsa de aliolí
Alberjinia barazkitxoz barrubetea gazta saltsa gainean
Berenjena rellena de verduritas sobre salsa de queso
Patatak errioxar erara ur irakinetan egindako arrautzarekin
Patatas a la riojana con huevo escalfado
Boletus lasagna gainerrea tomate natural saltsa gainean errukula olioarekin
Lasaña de boletus gratinada sobre salsa de tomate natural y aceite de rúcula
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Txerri masailak saltsan patata gainean oliba hautsarekin
Carrilleras de cerdo en salsa sobre patata y polvo de olivas
Oilaskoa limoi eran, basmati arroza eta barazkiak curry eran
Pollo al limón, arroz basmati y verduras al curry
Barrengorriak jerez erara urdaiazpiko txirbil eta parmesano laskekin
Champiñones al jerez con virutas de jamón y lascas de parmesano
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Turroizko gatzatua
Cuajada de turrón
Kafezko tarta kafe bonboiarekin
Tarta de café con café bombón
Gazta tarta mugurdi siropearekin
Tarta de queso con sirope de frambuesa
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Jueves, 12 de diciembre
“Sabelak egitean gur-gur, barteko afariak agur”
Gari-zainzuri entsalada gula eta alioli saltsarekin
Ensalada de trigueros con gulas y salsa de aliolí
Alberjinia barazkitxoz barrubetea gazta saltsa gainean
Berenjena rellena de verduritas sobre salsa de queso
Patatak errioxar erara ur irakinetan egindako arrautzarekin
Patatas a la riojana con huevo escalfado
Boletus lasagna gainerrea tomate natural saltsa gainean errukula olioarekin
Lasaña de boletus gratinada sobre salsa de tomate natural y aceite de rúcula
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Txerri masailak saltsan patata gainean oliba hautsarekin
Carrilleras de cerdo en salsa sobre patata y polvo de olivas
Oilaskoa limoi eran, basmati arroza eta barazkiak curry eran
Pollo al limón, arroz basmati y verduras al curry
Barrengorriak jerez erara urdaiazpiko txirbil eta parmesano laskekin
Champiñones al jerez con virutas de jamón y lascas de parmesano
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Turroizko gatzatua
Cuajada de turrón
Kafezko tarta kafe bonboiarekin
Tarta de café con café bombón
Gazta tarta mugurdi siropearekin
Tarta de queso con sirope de frambuesa
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Viernes, 13 de diciembre
Gaurko egunez jatetxea beteta dago
El día de hoy el restaurante esta completo
Sábado, 14 de diciembre
Gaurko egunez jatetxea beteta dago
El día de hoy el restaurante esta completo
“Sabelak egitean gur-gur, barteko afariak agur”
Ahuntz gazta entsalada plantxan intxaur eta fruitu gorri saltsarekin
Ensalada de queso de cabra a la plancha con nueces y salsa de frutos rojos
Txangurruz barrubeteriko krepa porru saltsa gainean
Crep relleno de changurro sobre salsa de puerro
Perretxiko eta otarrainxka arroza errukula olioarekin
Arroz de setas y langostinos con aceite de rúcula
Kuia krema ogi-txigorki eta urdaiazpiko kurruskariarekin
Crema de calabaza con picatostes y crujiente de jamón
Entsalada nahasia Ensalada mixta
Txahal masaila saltsan parmentier gainean
Carrillera de ternera en salsa sobre parmentier
Ahate konfita fruitu gorri saltsa eta okin patatarekin
Confit de pato con salsa de frutos rojos y patata panadera
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Kafezko tarta kafe bonboiarekin
Tarta de café con café bombón
Gazta tarta fruitu gorri siropearekin
Tarta de queso con sirope de frutos rojos
Turroizko gatzatua Cuajada de turrón
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
27,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Haurrentzako menua Menu infantil
10,00 €(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri