Nuestro horario:
Entre semana: 13:30-15:30
Sábados: 14:00-15:30
Menús del día
Menú del dia
Martes 28 de octubre
“Goiz gorri, ihintz ori”
Hegaluze entsalada porru eta ozpin-olioz hornitua
Ensalada de bonito con puerro y con vinagreta guarnecida
Orburu arrautzaztatuak patata pure gainean eta ardo beltz saltsan
Alcachofas rebozadas sobre pure de patata y salsa de vino tinto
Pasta barrubetea karbonara erara
Pasta rellena a la carbonara
Indaba gorriak sakramentuekin eta odoloste patea
Alubias rojas con sacramentos y paté de morcilla
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Buztana saltsan dolar patatarekin
Rabo en salsa con patata dolar
Ukondoa okin patatarekin
Codillo con patata panadera
Odoloste eta madari hostopila erremolatxa humusarekin
Hojaldre de morcilla y pera con humus de remolacha
Eguneko arrain fresko
Pescado fresco del día
Gazta tarta siropearekin
Tarta de queso con sirope
Esne-gainez barrubeteriko krepea txokolate epelarekin
Crepe relleno de nata con chocolate templado
Txokolate zuridun tarta fruitu gorriekin
Tarta de chocolate blanco con frutos rojos
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
20,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Menú del día
29 de octubre
“Goiz gorri, ihintz ori”
Hegaluze entsalada porru eta ozpin-olioz hornitua
Ensalada de bonito con puerro y con vinagreta guarnecida
Orburu arrautzaztatuak patata pure gainean eta ardo beltz saltsan
Alcachofas rebozadas sobre pure de patata y salsa de vino tinto
Pasta barrubetea karbonara erara
Pasta rellena a la carbonara
Indaba gorriak sakramentuekin eta odoloste patea
Alubias rojas con sacramentos y paté de morcilla
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Buztana saltsan dolar patatarekin
Rabo en salsa con patata dolar
Ukondoa okin patatarekin
Codillo con patata panadera
Odoloste eta madari hostopila erremolatxa humusarekin
Hojaldre de morcilla y pera con humus de remolacha
Eguneko arrain fresko
Pescado fresco del día
Arrautza-flana
Flan de huevo
Gazta tarta siropearekin
Tarta de queso con sirope
Esne-gainez barrubeteriko krepea txokolate epelarekin
Crepe relleno de nata con chocolate templado
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
20,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Menú de la semana
30 / 31 de octubre
“Goiz gorri, ihintz ori”
Hegaluze entsalada porru eta ozpin-olioz hornitua
Ensalada de bonito con puerro y con vinagreta guarnecida
Orburu arrautzaztatuak patata pure gainean eta ardo beltz saltsan
Alcachofas rebozadas sobre pure de patata y salsa de vino tinto
Pasta barrubetea karbonara erara
Pasta rellena a la carbonara
Indaba gorriak sakramentuekin eta odoloste patea
Alubias rojas con sacramentos y paté de morcilla
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Buztana saltsan dolar patatarekin
Rabo en salsa con patata dolar
Ukondoa okin patatarekin
Codillo con patata panadera
Odoloste eta madari hostopila erremolatxa humusarekin
Hojaldre de morcilla y pera con humus de remolacha
Eguneko arrain fresko
Pescado fresco del día
Txokolate browniea eta fruitu gorri siropea
Brownie de chocolate y sirope de frutos rojos
Etxeko arrautza flana galletarekin
Flan de huevo casero con galleta
Mango lachya
Lachy de mango
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
20,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Sábado, 01 de noviembre
El día de hoy el restaurante permanecerá cerrado
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
30,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Haurrentzako menua Menu infantil
12,00 €(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri



