Nuestro horario:
Entre semana: 13:30-15:30
Sábados: 14:00-16:00
Menús del día
Septiembre 27, martes
«Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin
Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición
Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa,ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan
17,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo –
Un plato + postre + copa de vino
10,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros
Septiembre 28, miercoles
«Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin
Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición
Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa,ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan
17,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo –
Un plato + postre + copa de vino
10,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros
Septiembre 29, jueves
«Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin
Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición
Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa,ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan
17,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo –
Un plato + postre + copa de vino
10,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros
Septiembre 30, viernes
«Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Gulak berakatzaz barrubetetako kuiatxoa alberjinia kurruskari eta eztiarekin
Ensalada de calabacín relleno de gulas al ajillo con crujiente de berenjena y miel
Barazkitxo eta ganba hostopila urdaiazpiko kurruskariarekin
Hojaldre de verduritas y gambas con crujiente de jamón
Espageti gainerre kazolatxoa barrengorri eta gazta kurruskariarekin
Cazuelita de espaguetis gratinada con champiñones y crujiente de queso
Kuia eta azenario krema jengibre eta ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza y zanahoria con jengibre y picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Papar barrubetea gazta saltsarekin
Pechuga rellena con salsa de queso
Txahal sukalkia
Sukalki de ternera
Saiheski errea okin-patata eta barbakoa saltsarekin
Costilla asada con patata panadera y salsa barbacoa
Urraburua plantxan olio erre eta hornigaiarekin
Dorada a la plancha con refrito y guarnición
Mokaz barrubetetako krepea eta txokolate epela
Crepe relleno de moka y chocolate templado
Muxika errea banilla izozkiarekin
Melocotón asado con helado de vainilla
Etxeko arrautza flana kurruskari gozoarekin
Flan de huevo casero con crujiente dulce
Jogurta fruitu gorrien siropearekin
Yogur con sirope de frutos rojos
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa,ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan
17,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo –
Un plato + postre + copa de vino
10,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros
Junio 18, sabado
«Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Mendrezka eta pikillo entsalada, tipula melatu eta Modenako ozpin-olioarekin
Ensalada de ventresca y piquillo con cebolla confitada y vinagreta de Módena
Arroza otarrainxka eta musilekin eta amerikar saltsa
Arroz con langostinos y mejillones y salsa americana
Onddo kaneloi gainerrea tomate eta loragino saltsa gainean
Canelón de boletus gratinado sobre salsa de tomate y oregano
Barazki eta ganba krepe barrubetea gazta saltsa gainean
Crepe relleno de verduritas y gambas sobre salsa de queso
Azpizuna plantxan hornidurarekin
Solomillo a la plancha con guarnición
Masaila ardo beltz saltsan eta patata purea
Carrillera sobre salsa de vino tinto y puré de patata
Bakailao arrautzaztatua piper gorriekin
Bacalao rebozado con pimientos rojos
Gazta tarta basafuituen coulisarekin
Tarta de queso con coulis de frutos rojos
Txokolate hirukoitza
Triple de chocolate
Banilla izozkia toffearekin
Helado de vainilla con toffe
Jogurta
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra,agua y pan
22,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Haurrentzako menua – Menu infantil 10€ (BEZ barne / IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros